Povejte nam:
kaj vam vsako leto
najbolj uspe na vrtu ali njivi?

Mi pa vas bomo oskrbeli z boni
za nakup sadik, semen in gnojila.

Z nami letos seje, sadi, gonji in neguje
Kmetijska zadruga Celje
s poslovalnicami v Petrovčah, Vojniku, Škofji vasi ali Celju.

Z nami seje, sadi, gonji in neguje s poslovalnicami v Petrovčah, Vojniku, Škofji vasi ali Celju.

Kmetijska zadruga Celje
Naše trgovine nudijo širok izbiro tako za kmete kot za vrtičkarje. Ponudimo lahko poljščine, krmila in mineralno vitaminske dodatke, semena in sadike, vse za nego, oskrbo in varstvo rastlin, agrotehniko, mesarstvo, kletarstvo, opremo za dom in vrt, dobrote z domačih kmetij in še mnogo več.

Kmetijska preskrba Vojnik ponuja velik izbor kvalitetnih sadik zelenjave (različnih sort solat, petršiljev, zelen, pora, jagod, dišavnic, čebule, kapusnic, korenčka, motovilca…), semenskih vrečk v različnih pakiranjih bio semen, veliko izbiro grahov in fižolov v različnih pakiranjih ter organskih gnojil iz piščančjega, hlevskega, konjskega in rastlinskega gnoja, pester izbor najokusnejših sort semenskega krompirja ter zelo kvalitetno zemljo za različne namene.

V trgovini AROPI v Celju lahko dobite vse za obdelavo vrta, izboljšanja zelenice in sajenja ter saditvena polju. Za pokrivanje grede so na voljo različne velikosti pregrinjal. Sedaj bo med drugim čas za sajenje lončnic. V ta namen nudijo različne substrate, lončke in korita za rože. Ravno tako pa lahko svoje zelenice polepšate s sadikami vrtnic, jagod, aronije itd. Strokovno osebje vam bo tudi lahko zelo dobro svetovalo s področja FFS.

V Agrocentru Škofja vas lahko ugodijo tako željam kmetov kot tudi vrtičkarjev. Ponujajo vam vse od semen, in sadik zelenjave do gnojil (tudi eko) in krme v manjših pakiranjih kot tudi v rinfuzi. To trgovino pa med drugim odlikuje tudi to, da je pri njih strokovno osebje, ki je s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, sposobno dobiti rezervne dele za kmetijske stroje in priključke, ki jih stranke potrebujejo. Ravno tako pa nudijo tudi pestro izbiro raznih olj, FFS in opreme za pašo.

V Kmetijski preskrbi Petrovče lahko dobite vse potrebno za profesionalno kmetovanje kot tudi za ljubiteljsko vrtnarjenje. V tem spomladanskem času, ko se narava prebuja, rastline potrebujejo poleg naše skrbi tudi sredstva za krepitev rastlin kot so gnojila, biostimulante itd. V trgovini je na razpolago širok nabor semen od poljščin do različnih vrtnin, kot tudi semenskega krompirja in sadik zelenjave. Za lažje kmetovanje in vrtnarjenje nudijo tudi širok nabor pripomočkov kot tudi kmetijskih strojev.

Vse 4 trgovine odlikuje zelo pestra ponudba (za kmete in vrtičkarje) in odlično osebje, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem prisluhne vsakemu kupcu in skuša ugoditi sleherni želji.