PODARIMO KOŠČEK DOBROTE Z LOACKERJEM

Ta teden na Radiu Rogla podarjamo dobro, ker dobrega ni nikoli dovolj. Kdo si zasluži, da mu posladkate ta dan? Sporočite nam v spodnjem obrazcu. Čudovit darilni paket: napolitank in Tortin Loacker, čokoladice Loacker in Loacker čokoladne bonboniere Rose in bo zagotovo dosegel svoj namen.

Mogoče boste pa tudi povabljeni na degustacijo!

Loackerjeve napolitanke – popolnoma naraven košček dobrote
Da je nekaj dobro, za Loacker pomeni mnogo več, kot le da imajo izdelki dober okus. Pomeni tudi, da so popolnoma naravni in da pri njihovi pripravi ravnajo odgovorno do narave, okolja in ljudi.
Skrivnost uspeha Loackerjevih napolitank in čokoladnih specialitet se skriva v skrbno izbranih naravnih sestavinah in proizvodnji, ki leži na 1000 m nadmorske višine, v neokrnjeni naravi Dolomitov. Vedno uporabljajo le najboljše naravne sestavine: hrustljave lešnike z lastnih plantaž, mleko in svežo vodo iz okoliških gora … Loackerjevi izdelki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov (GSO), umetnih barvil, dodanih arom in trans maščob. Poskrbeli so, da so izdelki popolnoma naravni in ponujajo še več okusa, čeprav so zmanjšali količino sladkorja v njih.
Ohranjanje narave in družbena odgovornost sta bili vedno ključni vrednoti podjetja in za Loacker predstavljata del koncepta dobrote.
Privoščite si košček dobrote. Loacker.