PRAVILA NAGRADNE IGRE: Iščemo GEA recept poletja 2020

TRAJANJE IGRE

Igra traja od ponedeljka, 18. 5. 2020, do vključno petka, 5. 6. 2020.

KAKŠNA so nagrade?

Nagradni sklad obsega 12 posamičnih GEA BIO PAKETOV (GEA BIO mešanica semen 230 g + GEA BIO Štajersko prekmursko bučno olje 250 ml + BIO kokosovo olje 50 ml in GEA nakupovalna vrečka).
Vsebine nagrade ni mogoče zamenjati ali spreminjati.
Nagrado nagrajenec prevzame v Industrijski prodajalni olja Tovarne olje Gea v Slov. Bistrici z dopisom, ki ga prejme z Radia Rogla.
Vrednost nagrade ne doseže vrenosti, pri kateri bi se obračunaval davek na nagradne igre.

KAKO SODELOVATI?

Vsak dan bomo poslušalce večkrat pozvali k sodelovanju.
Poslušalci se morajo za sodelovanje prijavit na spletni strani Radia Rogla.
Prijavijo se tako, da izberejo enega od ponujenih receptov, ga preskusijo in ocenijo.
Komisija v zadnjem tednu igre vsako jutro izžreba po 2 sodelujoča  in producenti jih bodo poklicali za oglašanje v eter. Vsi izžrebani bodo prejeli nagrado.
Če se izžrebani na klic ne odzove ali ne želji sodelovati v etru, mu nagrada ne pripada.

POGOJI SODELOVANJA

 1. Ko poslušalec odda prijavo, sporoča, da se strinja z vsemi objavljenimi pogoji in pravili za sodelovanje v tej nagradni igri. Strinja se tudi, da se njegovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporablja za potrebe promocije te igre in drugih iger na Radiu Rogla ter da se s tem naroči na e-pošto podjetja Tovarna olja Gea Slovenska Bistrica.
 2. Nagrajenci morajo biti star najmanj 15 let.
 3. Poslušalec lahko v času trajanja igre pridobi le eno nagrado.
 4. Nagrado je mogoče koristiti pod pogoji, ki so običajni za poslovanj v podjetju Tovarna olja Gea Slovenska Bistrica.
 5. Nagrade ni mogoče zamenjati za karkoli drugega in tudi v nobenem primeru ne za gotovinsko izplačilo.
 6. Davčne obveznosti za nagrajenca ne nastanejo.
 7. Nagrada se izroči ob obisku v studiu Radia Rogla.
 8. Tudi za to igro z zgoraj omenjenimi izjemami veljajo splošna pravila nagradnih iger na Radiu Rogla in pravila o varstvu osebnih podatkov.

RAZNO

 1. Organizator igre sta Radio Rogla (Novice, d. o. o., Škalska 7, 3210 Slovenske Konjice) in Tovarna olja Gea Slovenska Bistrica (Trg svobode 3, 2310 Slovenska Bistrica).
 2. V igri imajo pravico sodelovati vsi državljani Republike Slovenije, ki sprejmejo in izpolnjujejo pogoje, podane v teh pravilih in Splošnih pravilih Radia Rogla o nagradnih igrah.
 3. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Valerija Motaln (Radio Rogla), Doroteja Kitak (Tovarna olja Gea), Alenka Vodušek (Radio Rogla).
 4. V času trajanja nagradne igre so pravila kadarkoli na vpogled uporabnikom na spletni strani www.radiorogla.si. Ta pravila so primarna v odnosu do vseh drugih objav (naj si bo v tiskani ali kakšni drugi obliki).
 5. Za vsa vprašanja, ki niso urejena s temi pravili in se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro, smo vedno na voljo na naših elektronskih naslovih. Avtentično tolmačenje teh pravil daje izključno organizator.