TRAJANJE IGRE
Igra traja od  petka, 2. 4. 2021, do vključno petka, 28.5. 2021.

KAKŠNA je nagrada?
Nagrada
: bon v vrednosti 3000 evrov bruto z DDV za material in/ali izdelavo za izdelavo fasade.
Vsebine nagrade ni mogoče zamenjati ali spreminjati.
Nagrada se v enkratnem naročilu prevzame v G7 Gradbena trgovina Stranice.
Davek na nagradne igre poravna G7 Gradbena trgovina Stranice.
Pogoji za prevzem nagrade: fasada mora biti izvedena v celoti 2021, ob zaključku mora biti omogočeno fotografiranje za publiciranje v lokalnih časopisih medijske družine Radia Rogla, izvedbo fasade v celoti prevzame G7 Gradbena trgovina Stranice ali njihov podizvajalec (ali: izvajalca se izbere v soglasju z G7 Gradbeno trgovino Stranice).

KAKO SODELOVATI?
Vsak dan bomo poslušalce večkrat pozvali k sodelovanju.
Poslušalci se morajo za sodelovanje registrirati na spletni strani Radia Rogla. To storijo tako, d anajprej oddajo svoj glas za barvo fasade, nato pa vpišejo svoje podatke. Vsi, ki bodo glasovali, bodo v bobnu za žrebanje.
Poslušalec lahko z enega naslova v času trajanja igre sodeluje samo enkrat, podvojeni podatki s avtomatsko izbrišejo.
Producenti Radia Rogla bodo vsak delovni dan klicali enega prijavljenega za pogovor v etru Radia Rogla. Sodelovanje v etru ni pogoj za pridobitev nagrade.

POGOJI SODELOVANJA

  1. Ko poslušalec odda prijavo, sporoča, da se strinja z vsemi objavljenimi pogoji in pravili za sodelovanje v tej nagradni igri. Strinja se tudi, da se njegovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporablja za potrebe promocije te igre in drugih iger na Radiu Rogla ter da se s tem naroči na e-pošto sodelujočih podjetij (Radio Rogla in G7 Gradnega trgovina, Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice).
  2. Nagrajenec mora biti star najmanj 15 let.
  3. Nagrado je mogoče koristiti pod pogoji navedenim v drugem odstavku te igre (Kakšna je nagrada).
  4. Nagrade ni mogoče zamenjati za karkoli drugega in tudi v nobenem primeru ne za gotovinsko izplačilo.
  5. Davčne obveznosti za nagrajenca ne nastanejo.
  6. Tudi za to igro z zgoraj omenjenimi izjemami veljajo splošna pravila nagradnih iger na Radiu Rogla in pravila o varstvu osebnih podatkov.

RAZNO

  1. Organizator igre sta Radio Rogla (Novice, d. o. o., Škalska 7, 3210 Slovenske Konjice) in G7 Gradnega trgovina (Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice).
  2. V igri imajo pravico sodelovati vsi državljani Republike Slovenije, ki sprejmejo in izpolnjujejo pogoje, podane v teh pravilih in Splošnih pravilih Radia Rogla o nagradnih igrah.
  3. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Valerija Motaln (Radio Rogla), Aleš Mrzdovnik (Novice, d.o.o), Peter Klima (Radio Rogla).