PRAVILA NAGRADNE IGRE: Noordung kviz z Radiem Rogla!

TRAJANJE IGRE
Igra traja od četrtka, 18. 4. 2019, do vključno junija 2019 oziroma do porabe nagradnega sklada. (igralni dnevi od četrtka, 18. aprila, igramo se od ponedeljka do petka).

KAKŠNE so nagrade?
Nagradni sklad obsega 100 posamičnih nagrad.
Posamična nagrada sta 2 vstopnici za voden ogled Centra Noordung Vitanje (vrednost 20 evrov, davek na nagrado ne nastane).
ETER RADIA ROGLA: S pravilnim odgovorom se tekmovalec uvrsti v naslednji krog (2. krog), z novim pravilnim odgovorom prejme dodatni 2 vstopnici za voden ogled Centra Noordung Vitanje in uvrstitev v finale (3. krog), kjer mu pravilen odgovor prinese dodatne 4 vstopnice za voden ogled Centra Noordung Vitanje in uvrstitev v superfinale, kjer se bo z ostalimi superfinalisti pomeril za glavno nagrado.
Prijavljeni v kviz na Radiu Rogla lahko ‘vadijo’ tudi na spletu in za to prejmejo nagrado: Vsak teden med pravilnimi odgovori izžrebamo enega nagrajenca, ki prejme 1 vstopnico za voden ogled Centra Noordung Vitanje.

KAKO SODELOVATI (eter)?
Vsak dan bomo poslušalce večkrat pozvali k sodelovanju.
Poslušalci se morajo za sodelovanje prijavit na spletni strani Radia Rogla, vsak dan bomo v živo z radia poklicali 1 poslušalca, ki bo v pogovoru z voditeljem sodeloval v kvizu. Poslušalec se lahko prijavi večkrat in tudi večkrat sodeluje v kvizu.
Pravilen odgovor v 1. krogu mu poleg nagrade omogoči sodelovanje v 2. krogu, nov pravilen odgovor sodelovanje v 3. krogu, in če pravilno odgovori tudi tokrat, se uvrsti v superfinale.
V superfinalu sodelujejo vsi tisti, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanja 1., 2. in 3. kroga.
Če tekmovalec odgovori nepravilno, ne prejme nagrade in se ne uvrsti v nadaljnji krog, lahko pa se znova prijavi k sodelovanju v kvizu.
Nagrajenci bodo za prevzem nagrade prejeli dopis.

KAKO SODELOVATI (splet)?
Igralci, ki so se prijavili v kviz lahko vadijo tudi na spletu in že s tem osvojijo nagrado.
Pravilno je potrebno odgovoriti na objavljeno vprašanje ali več njih.
Med vsemi prispelimi pravilnimi odgovori izžrebamo vsak torek (oziroma če je torek praznik naslednji delovni dan) nagrajenca, ki prejme 1 vstopnico.
Nagrajenci za prevzem nagrade prejmejo dopis.
Poslušalec se lahko prijavi večkrat in tudi večkrat sodeluje v kvizu.

POGOJI SODELOVANJA
1. Ko poslušalec odda prijavo, sporoča, da se strinja z vsemi objavljenimi pogoji in pravili za sodelovanje v tej nagradni igri. Strinja se tudi, da se njegovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporablja za potrebe promocije te igre in drugih iger na Radiu Rogla in za promocijo dogodkov v Noordung centru.
2. Nagrajenec mora biti star najmanj 15 let.
3. Nagrado je mogoče koristiti pod pogoji, ki so običajni za poslovanj v podjetju Center Noordung Vitanje, Na vasi 18, 3205 Vitanje.
4. Nagrade ni mogoče zamenjati za karkoli drugega in tudi v nobenem primeru ne za denar.
5. Davčne obveznosti za nagrajenca ne nastanejo.
6. O prevzemu nagrad bo organizator nagrajence pisno obvestil.
7. Tudi za to igro z zgoraj omenjenimi izjemami veljajo splošna pravila nagradnih iger na Radiu Rogla in pravila o varstvu osebnih podatkov.

RAZNO
1. Organizator igre je Radio Rogla (Novice, d. o. o., Škalska 7, 3210 Slov. Konjice).
2. V igri imajo pravico sodelovati vsi državljani Republike Slovenije, ki sprejmejo in izpolnjujejo pogoje, podane v teh pravilih in Splošnih pravilih Radia Rogla o nagradnih igrah.
3. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Valerija Motaln (Radio Rogla), Peter Klima (Novice, d. o. o.), Goran Obradović (Radio Rogla).
4. V času trajanja nagradne igre so pravila kadarkoli na vpogled uporabnikom na spletni strani www.radiorogla.si. Ta pravila so primarna v odnosu do vseh drugih objav (naj si bo v tiskani ali kakšni drugi obliki).
5. Za vsa vprašanja, ki niso urejena s temi pravili in se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro, smo vedno na voljo na naših elektronskih naslovih. Avtentično tolmačenje teh pravil daje izključno organizator.