PRAVILA NAGRADNE IGRE: Kateri živali ste zjutraj najbolj podobni vi?

TRAJANJE IGRE
Igra traja od  petka, 1. 10. 2021, do vključno petka, 15.10. 2021.

KAKŠNA je nagrada?
Nagrada: vlečna naprava Šeško z montažo za katerokoli osebno vozilo.

Vrednost nagrade: do 600 evrov (odvisno od vrste osebnega vozila),
Vsebine nagrade ni mogoče zamenjati ali spreminjati.
Nagrada se v enkratnem naročilu prevzame v podjetju Šeško, d. o. o., Socka 33, 3203 Nova Cerkev (potrebno je predhodni naročilo). Za prevzem nagrade bo nagrajenec prejel dopis z radia.
Davek na nagradne igre poravna Šeško, d. o. o., za nagrajenca ne nastanejo dodatne davčne obveznosti.

KAKO SODELOVATI?
Vsak dan bomo poslušalce večkrat pozvali k sodelovanju.

Poslušalci se morajo za sodelovanje prijaviti na spletni strani Radia Rogla. To storijo tako, da vpišejo svoje podatke. Vsi, ki se prijavili, bodo v bobnu za žrebanje.
Poslušalec lahko v igri sodeluje večkrat, z več različnimi odgovori.
Producenti Radia Rogla bodo vsak delovni dan klicali tri prijavljene za pogovor v etru Radia Rogla. Sodelovanje v etru ni pogoj za pridobitev nagrade.

POGOJI SODELOVANJA

 1. Ko poslušalec odda prijavo, sporoča, da se strinja z vsemi objavljenimi pogoji in pravili za sodelovanje v tej nagradni igri. Strinja se tudi, da se njegovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporablja za potrebe promocije te igre in drugih iger na Radiu Rogla ter da se s tem naroči na e-pošto sodelujočih podjetij (Radio Rogla in Šeško d.o.o.).
 2. Nagrajenec mora biti star najmanj 15 let.
 3. Nagrado je mogoče koristiti pod pogoji navedenim v drugem odstavku te igre (Kakšna je nagrada).
 4. Nagrade ni mogoče zamenjati za karkoli drugega in tudi v nobenem primeru ne za gotovinsko izplačilo.
 5. Davčne obveznosti za nagrajenca ne nastanejo.
 6. Tudi za to igro z zgoraj omenjenimi izjemami veljajo splošna pravila nagradnih iger na Radiu Rogla in pravila o varstvu osebnih podatkov.

RAZNO

 1. Organizator igre je Radio Rogla (Radio Rogla, d. o. o., Škalska 7, 3210 Slovenske Konjice).
 2. V igri imajo pravico sodelovati vsi državljani Republike Slovenije, ki sprejmejo in izpolnjujejo pogoje, podane v teh pravilih in Splošnih pravilih Radia Rogla o nagradnih igrah.
 3. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Valerija Motaln (Radio Rogla), Aleš Mrzdovnik (Novice, d.o.o), Peter Klima (Radio Rogla).
 4. V času trajanja nagradne igre so pravila kadarkoli na vpogled uporabnikom na spletni strani www.radiorogla.si. Ta pravila so primarna v odnosu do vseh drugih objav (naj si bo v tiskani ali kakšni drugi obliki).
 5. Za vsa vprašanja, ki niso urejena s temi pravili in se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro, smo vedno na voljo na naših elektronskih naslovih. Avtentično tolmačenje teh pravil daje izključno organizator.