Home Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Znaki medijev medijske hiše Novice so varovani kot storitvene oziroma blagovne znamke po Zakonu o industrijski lastnini.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin strani v komercialne namene je prepovedana.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Uporabnik lahko na prvi strani prekliče spremljanje podatkov, v kolikor tega ne želi.

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene.

Podjetje Novice ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s tem spletnim mestom.

Kakršnekoli podatke, ki jih podjetje Novice pridobi na kakršenkoli način preko spletne strani, so namenjeni izključno za interno rabo in jih podjetje Novice d.o.o. varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).