Za vaša mladoporočenca: izvirska voda Rogla, v unikatni embalaži!

TRAJANJE IGRE
Igra traja od četrtka, 4. 4. 2019, do vključno petka, 19. 4. 2019. (igralni dnevi od ponedeljka 8. aprila, igramo se od ponedeljka do petka).

KAKŠNA so nagrade?
Nagradni sklad obsega 18 posamičnih nagrad: hladilna torba za vodo (vrednost 19 evrov, davek na nagrado ne nastane).
Vsak  dobitnik hladilne torbe igre prejme še 15 % popust na nakup »personalizirane vode«. Glavna nagrada je 250 plastenk Izvirske vode Rogla s poročno tematsko etiketo.
Veljavnost do 30.10. 2019.
Nagrada zajema: polnitev plastenk z Izvirsko vodo Rogla, oblikovanje etikete (enkrat možne korekcije), tiskanje in nameščanje etikete. Prevzem nagrade v polnilnici.
Vsebine nagrade ni mogoče zamenjati ali dodatno spreminjati.
Vrednost glavne nagrade: 100 evrov, davek na nagrado poravna Voda Rogla, d. o. o., Bukovlje, Stranice.

KAKO SODELOVATI?
Vsak dan bomo poslušalce večkrat pozvali k sodelovanju.
Poslušalci se morajo za sodelovanje prijavit na spletni strani Radia Rogla, vsak dan bomo v živo z radia poklicali 2 poslušalca, ki bosta v pogovoru z voditeljem predstavili svoja mladoporočenca. Poslušalec s sodelovanjem v etru takoj dobi nagrado: hladilno torbo za vodo in 15 % popust na nakup »personalizirane vode«.
V glavnem žrebanju sodelujejo vsi tisti, ki so bili poklicani v eter. Žrebanje bo v petek, 19.4. 2019, v jutru Radia Rogla.

POGOJI SODELOVANJA

 1. Ko poslušalec odda prijavo, sporoča, da se strinja z vsemi objavljenimi pogoji in pravili za sodelovanje v tej nagradni igri. Strinja se tudi, da se njegovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporablja za potrebe promocije te igre in drugih iger na Radiu Rogla.
 2. Nagrajenec mora biti star najmanj 15 let.
 3. Poslušalec lahko v času trajanja igre pridobi le eno nagrado.
 4. Nagrado je mogoče koristiti pod pogoji, ki so običajni za poslovanj v podjetju Voda Rogla, Bukovlje 53, Stranice.
 5. Nagrade ni mogoče zamenjati za karkoli drugega in tudi v nobenem primeru ne za denar.
 6. Davčne obveznosti za nagrajenca ne nastanejo.
 7. O prevzemu nagrad bo organizator nagrajence pisno obvestil.
 8. Tudi za to igro z zgoraj omenjenimi izjemami veljajo splošna pravila nagradnih iger na Radiu Rogla in pravila o varstvu osebnih podatkov.

RAZNO

 1. Organizator igre je Radio Rogla (Novice, d. o. o., Škalska 7, 3210 Slov. Konjice).
 2. V igri imajo pravico sodelovati vsi državljani Republike Slovenije, ki sprejmejo in izpolnjujejo pogoje, podane v teh pravilih in Splošnih pravilih Radia Rogla o nagradnih igrah.
 3. Za nadzor poteka nagradne igre skrbi odbor v sestavi: Valerija Motaln (Radio Rogla), Metka Hrovat (Novice, d.o.o.), Jasna Gačnikar (Radio Rogla).
 4. V času trajanja nagradne igre so pravila kadarkoli na vpogled uporabnikom na spletni strani www.radiorogla.si. Ta pravila so primarna v odnosu do vseh drugih objav (naj si bo v tiskani ali kakšni drugi obliki).
 5. Za vsa vprašanja, ki niso urejena s temi pravili in se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro, smo vedno na voljo na naših elektronskih naslovih. Avtentično tolmačenje teh pravil daje izključno organizator.