A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more http://jartheme.com/ at the biggest community-driven free web design site.

TI
Bodi
nova
zvezda

Uradna pivnica
Glasbenih zvezd Štajerske je
Pivnica Krigl,
Slovenske Konjice.

ZLATI POKROVITELJ

ANSAMBEL POK:

Ansambel Pok s Spodnje Polskave največ igra na zasebnih zabavah. Tilen, Tomaž, Janez in Primož imajo posnetih tudi nekaj svojih pesmi.

ANSAMBEL POSLUH:

Člani Ansambla Posluh iz okolice Vitanja radi zapojejo tudi a capella in tako ohranjajo slovensko ljudsko izročilo. To je njihovo prvo leto skupnega ustvarjanja.

ANEJA LONČARIČ:

Aneja je mlada 14-letna pevka iz Krasne pri Poljčanah. S sodelovanjem v natečaju si želi pridobiti nove izkušnje, saj ima glasbo in petje zelo rada.

TRIO RUDIJA BREZNIKA:

Koroški Trio Rudija Breznika najrajši igra tradicionalno narodno zabavno glasbo in največ nastopa na zasebnih zabavah. Rudija, Nejca in Sebastjana veseli ubrano triglasno petje.

ODŠTEKANI MUZIKANTI:

Odštekani muzikanti iz okolice Rogaške Slatine so mlada zasedba, ki deluje od slabo leto dni. Gašper, Tilen, Vid in David so se našli na vajah in nastopih glasbene šole. Imajo jasne cilje in vizijo ter se zavedajo, da jih čaka veliko dela.

ANA GRDADOLNIK:

Ana je 14-letno dekle iz Lehna na Pohorju. V štirih letih, odkar poje, se je udeležila različnih tekmovanj v Sloveniji in tujini. Njena druga velika ljubezen so konji, v prostem času zato rada jezdi.

NINA LAMPRET:

Nina Lampret s Frankolovega o sebi pravi, da je mlada navihana najstnica, ki rada poje. Že sedem let obiskuje ure solo petja pri pevki Alyi. Ima izkušnje s koncertov in festivalov, posnela pa je tudi že svojo pesem.

DUO VAGINOS:

Duo Vaginos sta Matej Vučina in Domen Sajbert iz Oplotnice, ki s svojo glasbo in velikim smislom na humor razveseljujeta ljudi širom Slovenije.

ANSAMBEL ŽELJA:

ANSAMBEL ŽELJA so trije navihani fantje in dekle, Matic, Rene, Ana in Gašper. Skupaj delujejo skoraj dve leti, prihajajo pa iz okolice Pragerskega in Vitanja. Žene jih predvsem veselje do domače in tuje glasbe. Letos so izdali prvo lastno skladbo Kapa z modrim cofom.

KONJIŠKI MUZIKANTI:

Konjiški muzikanti, ki prihajajo iz okolice Slovenskih Konjic, skupaj igrajo leto dni. Harmonikar Amadej, basist Staš in kitarist Nik igrajo predvsem Slakove pesmi, saj je Lojze Slak njihov velik vzornik.

ANSAMBEL ŠTRAVS:

Ansambel Štravs prihaja iz Zreč. Saša, Sandi, Uroš in Matej že dve leti neizmerno uživajo ob izvajanju narodno-zabavne glasbe.

NUŠA PLIBERŠEK:

Nuša je 15-letna pevka iz Oplotnice, ki ima že veliko izkušenj z nastopanjem. V glasbeni šoli se uči solo petja, v prostem času igra tudi klavir.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien