A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more http://jartheme.com/ at the biggest community-driven free web design site.
ANJA KRIVEC:

16-letna Anja Krivec prihaja iz Maribora in poje že od otroštva. Posnete ima štiri avtorske pesmi. 16-letnica pravi, da je glasba njeno življenje.

ANSAMBEL POK:

Ansambel Pok s Spodnje Polskave največ igra na zasebnih zabavah. Tilen, Tomaž, Janez in Primož imajo posnetih tudi nekaj svojih pesmi.

ANSAMBEL POSLUH:

Člani Ansambla Posluh iz okolice Vitanja radi zapojejo tudi a capella in tako ohranjajo slovensko ljudsko izročilo. To je njihovo prvo leto skupnega ustvarjanja.

ANSAMBEL POVSOD:

Ansambel Povsod prihaja iz Vitanja in je zelo mlad, nov sestav. Dva Nejca, Žan in Gregor si želijo s svojim igranjem dotakniti čim več src.

ANEJA LONČARIČ:

Aneja je mlada 14-letna pevka iz Krasne pri Poljčanah. S sodelovanjem v natečaju si želi pridobiti nove izkušnje, saj ima glasbo in petje zelo rada.

ANSAMBEL ŠTRAVS:

Ansambel Štravs prihaja iz Zreč. Saša, Sandi, Uroš in Matej že dve leti neizmerno uživajo ob izvajanju narodno-zabavne glasbe.

NUŠA PLIBERŠEK:

Nuša je 15-letna pevka iz Oplotnice, ki ima že veliko izkušenj z nastopanjem. V glasbeni šoli se uči solo petja, v prostem času igra tudi klavir.

TRIO RUDIJA BREZNIKA:

Koroški Trio Rudija Breznika najrajši igra tradicionalno narodno zabavno glasbo in največ nastopa na zasebnih zabavah. Rudija, Nejca in Sebastjana veseli ubrano triglasno petje.

KRISTINA FERMOLŠEK:

Kristina šestnajstletna gimnazijka Poljčan, ki je končala nižjo glasbeno šolo iz klavirja, že četrto leto pa obiskuje solo petje. Njena starša pravita, da je kot mala deklica pela v svojem povsem svojem jeziku.

ODŠTEKANI MUZIKANTI:

Odštekani muzikanti iz okolice Rogaške Slatine so mlada zasedba, ki deluje od slabo leto dni. Gašper, Tilen, Vid in David so se našli na vajah in nastopih glasbene šole. Imajo jasne cilje in vizijo ter se zavedajo, da jih čaka veliko dela.

ANA GRDADOLNIK:

Ana je 14-letno dekle iz Lehna na Pohorju. V štirih letih, odkar poje, se je udeležila različnih tekmovanj v Sloveniji in tujini. Njena druga velika ljubezen so konji, v prostem času zato rada jezdi.

ME TRI DO POLNOČI:

Me tri do polnoči so sestre, dvojčici Katja in Mihaela in njuna sestra Veronika, z Brega pri Slovenskih Konjicah. Njihov zaščitni znak je tirolska narodna noša. Zelo so ponosne na svoj domači kraj, vedno nasmejane in dobre volje. Imajo tudi že svoj CD.

NINA LAMPRET:

Nina Lampret s Frankolovega o sebi pravi, da je mlada navihana najstnica, ki rada poje. Že sedem let obiskuje ure solo petja pri pevki Alyi. Ima izkušnje s koncertov in festivalov, posnela pa je tudi že svojo pesem.

GRAND KVINTET:

Člane ansambla GRAND KVINTET iz okolice Rogaške slatine glasba druži leto in pol. Igrajo na rojstnih dnevih in porokah, najrajši Avsenikovo in Slakovo glasbo. Denisu, Maticu, Jerneju, Mirku in Nejcu največ pomeni, da tako kot sami ob njihovi glasbi uživajo tudi poslušalci.

JULIJA HOHLER:

Julija Hohler iz Špitaliča je dijakinja 3. letnika Gimnazije Slovenske Konjice. V prostem času rada ustvarja, predvsem pa poje, zato se želi s svojim talentom predstaviti Štajerski.

DUO VAGINOS:

Duo Vaginos sta Matej Vučina in Domen Sajbert iz Oplotnice, ki s svojo glasbo in velikim smislom na humor razveseljujeta ljudi širom Slovenije.

ANSAMBEL POZIV:

ANSAMBEL POZIV sestavljajo štirje prijatelji in veseljaki Nejc, Robi, Rok in Primož. Prihajajo iz okolice Celja in imajo neizmerno željo po ustvarjanju glasbe. So polni energije in to si želijo dati tudi drugim.

ANSAMBEL ŽELJA:

ANSAMBEL ŽELJA so trije navihani fantje in dekle, Matic, Rene, Ana in Gašper. Skupaj delujejo skoraj dve leti, prihajajo pa iz okolice Pragerskega in Vitanja. Žene jih predvsem veselje do domače in tuje glasbe. Letos so izdali prvo lastno skladbo Kapa z modrim cofom.

NIKA ŠTEFANČIČ:

Nika Štefančič je Celjanka, ki se uči solo petja pri Alyi. V prostem času rada jezdi in obiskuje koncerte. Z uspešnim nastopom na Fens festivalu v Kopru si je prislužila povabilo na srbski festival Ta se pesma ljubav zove, ki bo potekal v Kikindi.

KONJIŠKI MUZIKANTI:

Konjiški muzikanti, ki prihajajo iz okolice Slovenskih Konjic, skupaj igrajo leto dni. Harmonikar Amadej, basist Staš in kitarist Nik igrajo predvsem Slakove pesmi, saj je Lojze Slak njihov velik vzornik.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien