Mali oglasi na Radiu Rogla, od ponedeljka do petka, ob 13.30.

Za vsa naročila se dogovarjate v tajništvu Radia Rogla in NOVIC.
Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Telefon: 03 757 45 10
E pošta: novice-radiorogla@siol.net

Cenik in pravila objav glej SPODAJ.

Petek, 11. junij

Malih oglasov ni.

Četrtek, 10. junij

Skrbnim ljudem podarijo mlade muce, navajene čistoče. Telefon 041 411 096.

Torek, 8. junij

Skrbnim ljudem podarijo mlade muce, navajene čistoče. Telefon 041 411 096.

Ponedeljek, 7. junij

Ni malih oglasov.

Petek, 4. junij

S-TGJ d.o.o. v Slovenskih Konjicah odda v najem gostinski lokal ali išče partnerja za sodelovanje v smeri strežbe. Informacije na 041 217 068.

Sreda, 2. junij

S-TGJ d.o.o. v Slovenskih Konjicah odda v najem gostinski lokal ali išče partnerja za sodelovanje v smeri strežbe. Informacije na 041 217 068.

Torek, 1. junij

Zaradi selitve prodajo regal za dnevno sobo, masivni les Paron, kotno sedežno garnituro, spalnico, tudi žimnice, brez omare, pralni stroj Candy, zamrzovalno omaro v višini kuhinjskih elementov. Ogled je možen v četrtek med 12 in 15 uro. Telefon 070 369 008.

Ponedeljek, 31. maj

Kupim priključke in traktor. Telefon 041 529 684.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cenik malih oglasov

Ob osebnem plačilu
Mali oglas do 15 besed 5,00€
Vsaka nadaljnja beseda 0,30€
Plačilo po položnici
Mali oglas do 15 besed 9,00€
Vsaka nadaljnja beseda 0,30€
Mali oglas za pravne osebe in s.p.
Mali oglas do 15 besed 12,00€
Vsaka nadaljnja beseda 0,30€

Vse cene so z DDV.

Osmrtnice na Radiu Rogla beremo od ponedeljka do sobote, ob 12.30 uri, ob nedeljah pa ob 9.30 uri.

Naročite jih lahko pri podjetjih, ki se ukvarjajo s pogrebnimi storitvami, ali v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Telefon: 03 757 45 10
E pošta: novice-radiorogla@siol.net
Naročilo osmrtnic je možno po telefonu 03 757 45 10 tudi zunaj delovnega časa.
Cena objave ene osmrtnice je 13,90 evrov (DDV je vključen v ceno).

 

 

 

 

 

Nedeljske radijske voščilnice lahko poslušate vsako nedeljo popoldne. 

Za vsa naročila se dogovarjate v tajništvu Radia Rogla in NOVIC ter na tej strani spodaj.
Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Telefon: 03 757 45 10
E pošta: novice-radiorogla@siol.net

Cenik radijskih voščilnic

Nedeljske radijske voščilnice 12.00 – 18.00
Eno besedilo + ena pesem   13,90€
Vsaka nadaljnja pesem +10,00€
Radijske voščilnice v živo v času nedeljskih voščilnic:
Z eno melodijo 18,00€
Vsaka nadaljnja pesem +10,00€
Dolžina pesmi nad 5 minut dvojna cena
Dolžina besedila nad 50 besed dvojna cena

Najdaljša dolžina pesmi je lahko 9 minut.

Snemanje radijskih voščilnic
Zgoščenka 6,00€
Snemanje voščilnice po izvedbi 8,00€
Posnetek na USB ključku 10,00 €

 

NAROČITE RADIJSKO VOŠČILNICO NA SPLETU

 • Cena: 13,90 € Količina:
 • Cena: 23,90 € Količina:
 • Vpišite datum, kdaj želite objavo voščilnic. Voščilnice predvajamo samo v nedeljo po 12. uri.
 • Voščilnica je lahko dolga do 50 besed, sicer je potrebno doplačilo.
 • 0,00 €
  POZOR! Naročila sprejemamo do zasedenosti terminov oziroma do četrtka, do 15. ure, za prihajajočo nedeljo. Po prejemu naročila vas bodo poklicale sodelavke iz tajništva Radia Rogla, da boste uskladili termin objav in plačilo. Plačilo boste lahko opravili preko spleta.Vaše naročilo bo sprejeto šele po plačilu skupnega zneska nakupa.

Kako napišete radijsko voščilnico?

Voščilnico naročite čimprej

Predlagamo, da se dogovorite za svojo voščilnico najmanj štirinajst do deset dni pred izvedbo. Tako boste lahko izbirali uro in melodije.

Zadnji dan za naročilo nedeljske voščilnice je četrtek pred nedeljo. Če boste prinesli voščilnice šele v četrtek, je zelo verjetno, da ne bomo mogli ustreči vsem vašim željam.
Naročila voščilnic sprejemamo od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro, ko je odprto naše tajništvo.

Za naročilo se je potrebno oglasiti osebno, ne samo zato, ker mora biti voščilnica pred objavo plačana, temveč predvsem zato, da se lahko pogovorimo o vseh vaših željah.
Klicne radijske voščilnice

Za klicne radijske voščilnice ne sestavljajte besedil, ker jih ne bomo prebrali, poudarimo še enkrat: namenjene so kratkemu pogovoru. Tudi za naročilo klicne radijske voščilnice se je potrebno oglasiti pri nas.

Kako pripravimo voščilnice doma?

Od vas pričakujemo, da boste k nam prišli z že pripravljenim besedilom voščilnice in izbrano melodijo. Kako se tega lotiti?

Od vas pričakujemo, da boste k nam prišli z že pripravljenim besedilom voščilnice in izbrano melodijo. Kako se tega lotiti?

 1. Dobro je najprej premisliti, če bo voščilnico za vašega slavljenca naročil še kdo drug, na primer sorodnik, prijatelj, sosed. Le če boste prinesli vse voščilnice za enega slavljenca naenkrat, lahko zagotovimo, da se bodo zavrtele skupaj, ne bo pa tudi težav s tem, da bi trije naročniki za enega slavljenca zahtevali isto melodijo. Tako je najbolje, da se dogovorite, pri kom se bodo voščilnice zbrale in že doma določite tudi vrstni red objav.
 2. Voščilnice ni težko sestaviti. Odgovoriti je treba na nekaj preprostih vprašanj in že bo tu prijetno besedilo:
  Primer:
  Kdo, od kod, kdaj in kaj praznuje? Včeraj je 80. rojstni dan praznovala ljubljena mama Marija Žnidar iz Zreč.
  Kaj slavljencu želimo? Naj bo praznik priložnost za zahvalo za vso njeno dobroto in dobro voljo, ki jo vedno pokaže, ko jo obiščejo. Obilo zadovoljnih in zdravih let…
  Kdo ji želi? … ji želijo njeni otroci Miha, Marjan in Tadeja z družinami.
 3. Pomembno: Nikar ne pišite besedil v 1. osebi, saj voditelj, ki prebira voščilnice na radiu, največkrat nima zveze z vašo družino. Prav nerodno je torej, če Katja v nedeljo popoldne prebere: … ji želimo njeni otroci Miha, Marjan in Tadeja. Katja pač ni Marijin otrok, zato vse voščilnice spremenimo v tretjo osebo: ji želijo.
 4. Voščilnice lahko prinesete tudi v čitljivem rokopisu, le imena izpišite z velikimi tiskanimi črkami, da ne bo kakšnih pomot.

Katera melodija bo primerna?

Izbira primerne melodije je pogosto največja težava pri pripravi voščilnic. Nekaj preprostih nasvetov:

 1. Izberite najljubšo! Zagotovo ne boste zgrešili, če boste za slavljenca naročili njegovo najljubšo. Le malo prisluhnite, katero si v družbi velikokrat prepeva! Pogosto so slavljenci veseli tudi bolj novih melodij, ki so jim trenutno všeč.
 2. Kaj izbirajo drugi? Ker že nekaj časa veste, da boste za določen praznik naročili voščilnice, poslušajte, kaj naročajo za podobne priložnosti drugi. Čim več podatkov o melodiji, ki bi jo lahko naročili tudi vi, si takoj zapišite (je zabavna ali narodno zabavna, kako se glasi refren, je napovedovalec omenil izvajalca oziroma ansambel, kdaj in kje ste jo slišali). Na naši internetni strani se tudi izpisujejo naslovi in izvajalci zadnjih petih vrtenih pesmi, zato lahko spremljate naslove tudi tu.
 3. Narodno ali zabavno? Vse to počnete zato, da bi razveselili slavljenca, zato izberite tisto zvrst glasbe, ki mu je bolj pri srcu. Pri tem pa upoštevajte, da na Radiu Rogla vrtimo voščilnice z narodno zabavno glasbo samo v nedeljo popoldne.
 4. Katero? Nekateri posamezniki in ansambli so za določene priložnosti, kot so rojstni dan, poroka, obletnica … že pripravili prav posebne melodije, nekaj seznamov obstaja tudi v našem tajništvu. Vendar se na to ne gre preveč zanašati, saj je na primer melodij z naslovom Mami za praznik v našem glasbenem arhivu več, in če ne veste o čem v njih prepevajo, vam samo naslov nič ne pomaga. Zato je bolje, da uberete pot iz koraka ena ali dve.

Izgubiš, najdemo, ob delovnikih 11.30 in 18.40, sobota 12.50, nedelja 10.40.

Če tudi vi kaj pogrešate ali ste kaj našli, ves dan lahko pokličite 03 757 45 10. Objavljamo izgubljene in najdene predmete in živali minulega tedna.

Objava v etru je mogoča dva dni zapored.

Brezplačno!

Četrtek, 10. junij

Na parkirišču pri Evro spinu v Slovenskih Konjicah je bila najdena ženska denarnica, rdeče barve. Lastnica jo dobi  v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Ponedeljek, 7. junij

V Slovensko Bistrico na Kugl je zašla mlada črna muca. Najditeljica prosi lastnika, da jo pokliče na 040 500 827. Če se lastnik ne najde, muco odda tudi kakšnemu drugemu ljubitelju.

Sreda, 2. junij

Poslušalka je v SK na Petrolu našla mlado muco bele barve z oranžnim repkom. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 635 061.

Poslušalec je sporočil, da se je na območju Poljčan izgubil pes, pasme labradorec. Ima daljšo rjavo dlako in šepa na sprednjo tačko. Če ste ga opazili, pokličite 041 489 205 ali 040 688 375.

Petek, 28. maj

Ob Dravinji v kraju Ljubična se zadržuje mlada kozika. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 02 802 80 91 ali jo gre tja čimprej iskat.

Ponedeljek, 24. maj

Pogrešajo tri telice, srednje velike, šle so iz Draže vasi v gozd. Če jih kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 565 433, 031 314 894.

Četrtek, 20. maj

V Slovenski Bistrici od 5. maja pogrešajo, 10 mesecev starega sivega muca. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 031 001 982. Najditelja čaka denarna nagrada.

Torek, 18. maj

Med Pobrežem in Brdom pri mostu so našli avtomobilski ključ od peugeota. Lastnik jih med delovnim časom lahko dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Petek, 14. maj

Na območju Vešenika v Slovenskih Konjicah je poslušalec v četrtek izgubil škatlo z orodjem za cepljenje sadnega drevja in trsov. Če jo kdo najde, prosi, da ga pokličete po telefonu 041 625 807.

Četrtek, 13. maj

Pri Mercator-centru v Slovenskih Konjicah je poslušalec, v četrtek izgubil denarnico z vsemi dokumenti in gotovino. Če jo kdo najde, prosi, da pokličete po telefonu 070 690 196.

Na relaciji Lačna gora-Cezlak ob cestišču se že dva dni zadržuje kuža, rjave barve, srednje rasti z srednje dolgo dlako. Kdor ga pogreša, lahko pokliče po telefonu 02 845 01 56.

Torek, 11. maj

Poslušalec je na cesti relacija Dobrna – Socka našel rdečo žensko denarnico z dokumenti na ime Kamenik Monika. Lastnica ga lahko pokliče na 031 421 168.

V ponedeljek je poslušalec na relaciji Bezina – Konjice ob cesti našel avtomobilski ključ od Peugeota. Lastnik ga med delovnim časom dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Četrtek, 6. maj

Na Loški Gori pogrešajo manjšega psa, bele barve, podobnega maltežanu, okrog vratu ima vijolično ovratnico in sliši na ime Luna. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 040 255 171.

Na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah pri blokih 140 pogrešajo 7 mesecev starega muca sivo-bele bare. Nazadnje je bil viden v sredo zvečer pri nekdanji Konusovi poslovni zgradbi. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 696 303.

Sreda, 5. maj

Na pločniku pri Mercatorju v Slovenskih Konjicah je poslušalka v torek našla ključ na zelenem obesku deteljica. Lastnik ga dobi med delovnim časom v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Ponedeljek, 3. maj

Pri Gimnaziji v Slovenskih Konjicah je poslušalec izgubil ključe  v roza ovitku. Če jih kdo najde, prosi, da ga pokličete po telefonu 070 427 272.

Četrtek, 29. april

Danes popoldan se je v Bezini izgubila tri barvna (rjavo bela siva) muca, ki sliši na ime Eli. Kdor jo je videl naj pokliče lastnico na 041 788 806.

Na Vešeniški cesti v Slovenskih Konjicah je poslušalec našel črna dioptrijska očala. Kdor jih pogreša, jih lahko dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla med delovnim časom.

Petek, 23. april

Na območju Tinjske Gore – Kostanjevca in Gladomesa pogašajo ovna črno-bele barve. Je zelo plašen in postrižen. Če ga kdo opazi, poslušalec prosi, da pokličete po telefonu 040 237 228

Ponedeljek, 12. april

Včeraj (11.4.) je pri bankomatu pri Tušu v Slovenskih Konjicah poslušalka našla zdravstveno kartico, na kateri se zelo slabo vidi ime in priimek. Kdor jo pogreša, lahko pokliče 070 406 840.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sreda, 31. marec

Včeraj zvečer je poslušalka, med Mercatorjem in lekarno v Slovenskih Konjicah izgubila šop ključev z obeskom. Če jih je kdo našel, prosi, da jo pokliče na 040 633 307.

V torek zvečer je poslušalec na Stranicah našel mobilni telefon Huawei. Kdor ga pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 495 511.

V torek, 30. 3. okoli dvanajstih je, ob teku med krajema Modraže in Globoko ob Dravinji, iz grmovja ob cesti skočil pes, ki je s poslušalko tekal ves čas, do doma. Pes je srednje rasti, mešanček s kratko svetlo rjavo dlako in belimi lisami, ki se nahajajo na obrazu in trebušnemu delu, okoli vratu pa ima verigo srebrne barve z obročkom za verigo, na kateri je najverjetneje bil priklenjen. Če ga kdo pogreša, lahko pokliče na 068 669 332 – Zala.

Torek, 30. marec

V torek, ob 12-ih je poslušalka na tržnici v Zrečah izgubila žensko denarnico z dokumenti in gotovino. Če jo kdo najde, prosi, da pokličete po telefonu 041 746 585.

Na cesti na Grašiču je poslušalec v soboto našel registrsko tablico z oznako: CE VJ – 544. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 835 779.

Ponedeljek, 29. marec

Že en teden na Planini na Pohorju pogrešajo psičko mešanko, podobno nemškemu ovčarju. Je čipirana in sliši na ime Pikica. Če jo kje opazite, prosijo, da pokličete po telefonu 040 265 148.

Nasproti Konusove stavbe v Slovenskih Konjicah pri kostanjih na klopci je poslušalka v nedeljo okoli 16-ih našla ročno uro, črne barve. Lastnik jo lahko dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla med delovnim časom.

Petek, 26. marec

Na Liptovski 18 v Slov. Konjicah je poslušalka našla ključe na obesku Citroen. Kdor jih pogreša jih dobi med delovnim časom v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Petek, 12. marec

Danes zjutraj so se na Čretvežu na Stranicah izgubile dve ovčke, ena bela in ena črna. Lastnica prosi, vse, ki bi ju videli naj jo pokličejo na 031 866 786.

Na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah je poslušalec danes (petek) našel šop ključev na rumenem obesku. Kdor jih pogreša, jih v delavnem času dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Že 3 dni se na Zgornjem Prebukovju – Šmartno na Pohorju zadržuje pes, srednje rasti, črne barve, z belimi lisami in z dvema črnima in dvema belima tačkama. Kdor ga pogreša, lahko pokliče 031 462 029.

Sreda, 10. marec

V Poljčanah od torka pogršajo siamskega muca, z modrimi očmi. Sliši na ime Mim. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 482 966.

Ponedeljek, 8. marec

Na Dobrnežu pogrešajo muco, oranžno-bele barve. Na levi strani ima dve izraziti okrogli lisi. Je čipirana, prijazna. Če jo kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 266 857.

Od sobote na območju Kota na Pohorju pogrešajo večjega psa, črne barve, z belo piko pod vratom, podoben labradorcu. Star je leto dni, okrog vratu ima usnjeno ovratnico, je čipiran in sliši na ime Joši. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 051 327 174.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sreda, 31. marec

Včeraj zvečer je poslušalka, med Mercatorjem in lekarno v Slovenskih Konjicah izgubila šop ključev z obeskom. Če jih je kdo našel, prosi, da jo pokliče na 040 633 307.

V torek zvečer je poslušalec na Stranicah našel mobilni telefon Huawei. Kdor ga pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 495 511.

V torek, 30. 3. okoli dvanajstih je, ob teku med krajema Modraže in Globoko ob Dravinji, iz grmovja ob cesti skočil pes, ki je s poslušalko tekal ves čas, do doma. Pes je srednje rasti, mešanček s kratko svetlo rjavo dlako in belimi lisami, ki se nahajajo na obrazu in trebušnemu delu, okoli vratu pa ima verigo srebrne barve z obročkom za verigo, na kateri je najverjetneje bil priklenjen. Če ga kdo pogreša, lahko pokliče na 068 669 332 – Zala.

Torek, 30. marec

V torek, ob 12-ih je poslušalka na tržnici v Zrečah izgubila žensko denarnico z dokumenti in gotovino. Če jo kdo najde, prosi, da pokličete po telefonu 041 746 585.

Na cesti na Grašiču je poslušalec v soboto našel registrsko tablico z oznako: CE VJ – 544. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 835 779.

Ponedeljek, 29. marec

Že en teden na Planini na Pohorju pogrešajo psičko mešanko, podobno nemškemu ovčarju. Je čipirana in sliši na ime Pikica. Če jo kje opazite, prosijo, da pokličete po telefonu 040 265 148.

Nasproti Konusove stavbe v Slovenskih Konjicah pri kostanjih na klopci je poslušalka v nedeljo okoli 16-ih našla ročno uro, črne barve. Lastnik jo lahko dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla med delovnim časom.

Petek, 26. marec

Na Liptovski 18 v Slov. Konjicah je poslušalka našla ključe na obesku Citroen. Kdor jih pogreša jih dobi med delovnim časom v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Petek, 12. marec

Danes zjutraj so se na Čretvežu na Stranicah izgubile dve ovčke, ena bela in ena črna. Lastnica prosi, vse, ki bi ju videli naj jo pokličejo na 031 866 786.

Na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah je poslušalec danes (petek) našel šop ključev na rumenem obesku. Kdor jih pogreša, jih v delavnem času dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Že 3 dni se na Zgornjem Prebukovju – Šmartno na Pohorju zadržuje pes, srednje rasti, črne barve, z belimi lisami in z dvema črnima in dvema belima tačkama. Kdor ga pogreša, lahko pokliče 031 462 029.

Sreda, 10. marec

V Poljčanah od torka pogršajo siamskega muca, z modrimi očmi. Sliši na ime Mim. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 482 966.

Ponedeljek, 8. marec

Na Dobrnežu pogrešajo muco, oranžno-bele barve. Na levi strani ima dve izraziti okrogli lisi. Je čipirana, prijazna. Če jo kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 266 857.

Od sobote na območju Kota na Pohorju pogrešajo večjega psa, črne barve, z belo piko pod vratom, podoben labradorcu. Star je leto dni, okrog vratu ima usnjeno ovratnico, je čipiran in sliši na ime Joši. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 051 327 174.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sreda, 31. marec

Včeraj zvečer je poslušalka, med Mercatorjem in lekarno v Slovenskih Konjicah izgubila šop ključev z obeskom. Če jih je kdo našel, prosi, da jo pokliče na 040 633 307.

V torek zvečer je poslušalec na Stranicah našel mobilni telefon Huawei. Kdor ga pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 495 511.

V torek, 30. 3. okoli dvanajstih je, ob teku med krajema Modraže in Globoko ob Dravinji, iz grmovja ob cesti skočil pes, ki je s poslušalko tekal ves čas, do doma. Pes je srednje rasti, mešanček s kratko svetlo rjavo dlako in belimi lisami, ki se nahajajo na obrazu in trebušnemu delu, okoli vratu pa ima verigo srebrne barve z obročkom za verigo, na kateri je najverjetneje bil priklenjen. Če ga kdo pogreša, lahko pokliče na 068 669 332 – Zala.

Torek, 30. marec

V torek, ob 12-ih je poslušalka na tržnici v Zrečah izgubila žensko denarnico z dokumenti in gotovino. Če jo kdo najde, prosi, da pokličete po telefonu 041 746 585.

Na cesti na Grašiču je poslušalec v soboto našel registrsko tablico z oznako: CE VJ – 544. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 835 779.

Ponedeljek, 29. marec

Že en teden na Planini na Pohorju pogrešajo psičko mešanko, podobno nemškemu ovčarju. Je čipirana in sliši na ime Pikica. Če jo kje opazite, prosijo, da pokličete po telefonu 040 265 148.

Nasproti Konusove stavbe v Slovenskih Konjicah pri kostanjih na klopci je poslušalka v nedeljo okoli 16-ih našla ročno uro, črne barve. Lastnik jo lahko dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla med delovnim časom.

Petek, 26. marec

Na Liptovski 18 v Slov. Konjicah je poslušalka našla ključe na obesku Citroen. Kdor jih pogreša jih dobi med delovnim časom v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Petek, 12. marec

Danes zjutraj so se na Čretvežu na Stranicah izgubile dve ovčke, ena bela in ena črna. Lastnica prosi, vse, ki bi ju videli naj jo pokličejo na 031 866 786.

Na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah je poslušalec danes (petek) našel šop ključev na rumenem obesku. Kdor jih pogreša, jih v delavnem času dobi v tajništvu Novic in Radia Rogla.

Že 3 dni se na Zgornjem Prebukovju – Šmartno na Pohorju zadržuje pes, srednje rasti, črne barve, z belimi lisami in z dvema črnima in dvema belima tačkama. Kdor ga pogreša, lahko pokliče 031 462 029.

Sreda, 10. marec

V Poljčanah od torka pogršajo siamskega muca, z modrimi očmi. Sliši na ime Mim. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 482 966.

Ponedeljek, 8. marec

Na Dobrnežu pogrešajo muco, oranžno-bele barve. Na levi strani ima dve izraziti okrogli lisi. Je čipirana, prijazna. Če jo kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 041 266 857.

Od sobote na območju Kota na Pohorju pogrešajo večjega psa, črne barve, z belo piko pod vratom, podoben labradorcu. Star je leto dni, okrog vratu ima usnjeno ovratnico, je čipiran in sliši na ime Joši. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 051 327 174.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 7. november

dav

 

V Zrečah, Na Zgornji Dobrovi je včeraj (nedelja) pozno zvečer bil najden zlatorjav kuža. Kdor ga pogreša lahko pokliče po telefonu 040 471 989.

 

 

 

Ponedeljek, 30. november

V Zrečah  je bil najden črno beli muc, s črno piko na desni strani gobčka. Kdor ga pogreša lahko pokliče na 070 366 296.

Sreda, 25. november

Poslušalec je pri Central Cafeju v Slovenskih Konjicah našel avtomobilske ključe, znamke Opel. Kdor jih pogreša jih dobi v času uradnih ur v tajništvu Novic in radia Rogla.

Ponedeljek, 23. november

Poslušalec je pri Kovinarski šoli v Zrečah izgubil denarnico z dokumenti na ime Valentin Boršič. Najditelja prosi, da ga pokliče na 070 292 517.

Petek, 20. november

V Zrečah nasproti kovinarske šole je poslušalka danes (petek) naša denarnico na ime in priimek Valentin Borčič. Lastnik lahko pokliče po teflonu 031 625 631.

Torek, 17. november

Od nedelje v Šentjurju pri Celju pogrešajo nemškega ovčarja. Okrog vratu ima kovinsko ovratnico, sliši na ime Medo. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 051 376 718.

V ponedeljek popoldne je poslušalec na parkirišču pri Kmetijski zadrugi v Slovenskih Konjicah izgubil mobilni telefon Sony ericsson XZ xperia, kovinsko sive barve. Če ga kdo najde prosi, da ga pokličete po telefonu 041 473 274.

Petek, 13. november

V Ugovcu pri Oplotnici pogrešajo psa pekinezerja. Je svetlo rjave barve, ima rjavo ovratnico in sliši na ime Capi. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 02 80 20 146.

Četrtek, 12. november

Na Cigonco pri Slov. Bistrici se je pred kratkim zatekla zelo cartljiva in negovana muca. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 924 928.

 

 

Torek, 10. november

Na Dobravi pri Konjicah se že nekaj dni zadržuje muca sivo-bele barve. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 031 327 298.

Ponedeljek, 2. november

Danes (ponedeljek) med 10 in 11 uro je poslušalka pri bloku 140 na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah našla mlado, prijazno črno muco, staro približno tri mesece. Kdor jo pogrša, lahko pokliče po telefonu 041 696 303.

Četrtek, 22. oktober

V bližini stadiona v Zrečah je poslušalec izgubil moško usnjeno črno denarnico, v njej so bili vsi dokumenti. Če jo najdete, pokličite: 070 135 910

V okolici Sojeka se zateka večji, mlad, črni pes. Je zelo igriv in prijazen. Kdor ga pogreša lahko pokliče po telefonu 031 270 832

 

Sreda, 21. oktober

V Zrečah na Kovaški cesti, od včeraj pogrešajo starejšo muco, z dolgo, svetlo, temno, sivo dlako, čipirano, ki sliši na ime Mika. Kdor jo je opazil naj pokliče na 031 236 171.

V Modriču od torka zjutraj pogrešajo dva psa mešančka, eden je večje rasti, črne barve, sliši na ime Ben, drugi je manjši, rjave barve, sliši na ime Piko. Oba imata okrog vratu ovratnico. Sta prijazna in igriva. Če ju kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 040 267 580.

Petek, 15. oktober

Od četrtka večera na območju Podgorja-Črešnjic-Frankolovega pogrešajo psičko, mešanko, srednje rasti svetlo in temno rjave barve. Sliši na ime Kala. Če jo kdo kjerkoli opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 070 836 664 Mašo Štante.

 

Na križišču v Tepanju je poslušalka danes (petek) ob 12.30-ih našla mobilni telefon znamke iPhone SE, bele barve v prozornem plastičnem etuiju. Kdor ga pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 720 516.

V Žičah se je izgubila mlada muca, črno-rjave barve, brez ovratnice. Sliši na ime Mimika. Če jo kdo opazi, lastnica prosi, da jo pokličete po telefonu 031 694 691.

Na Liptovski cesti, v Industrijski coni, je poslušalec izgubil črno denarnico z vsemi dokumenti. Poštenega najditelja čaka nagrada. Telefon 051 391 218.

Četrtek, 14. oktober

Od torka, 13.10. pogrešajo psičko, po imenu Bella, nazadnje je bila opažena na Križnem Vrhu. Bella je bernski planšar, na sebi ima kovinsko ovratnico in je zelo igriva. Prosijo, če jo kdo opazi v okolici Križnega Vrha, Žabljeka, Razgorja, Laporja in okolice naj pokliče na telefonsko številko: 041 262 915.

Torek, 13. oktober

V soboto je poslušalec v Škalcah v vinogradu našel  ključ na obesku medo. Kdor ga pogreša, ga dobi v tajništvu Novic in Rdi Rogla med delovnim časom.

Petek, 2. oktober

Od včeraj je na območju Svetega Štefana (Lekmarje, Brezje, Grobelce,…) pogrešana 4 leta stara čistokrvna psica pasme Aljaški malamut (podobna pasmi Husky) po imenu Atena. Je pes večje rasti, cca. 40 kg, sivo/ bele barve, čipirana, izredno prijazna. Okoli vratu ima ovratnico na katero je pripet povodec s katerim je pobegnila.

Kakršnokoli informacijo glede Atene prosim javite na 041 456 954/ 041 395 888

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 7. november

dav

 

V Zrečah, Na Zgornji Dobrovi je včeraj (nedelja) pozno zvečer bil najden zlatorjav kuža. Kdor ga pogreša lahko pokliče po telefonu 040 471 989.

 

 

 

Ponedeljek, 30. november

V Zrečah  je bil najden črno beli muc, s črno piko na desni strani gobčka. Kdor ga pogreša lahko pokliče na 070 366 296.

Sreda, 25. november

Poslušalec je pri Central Cafeju v Slovenskih Konjicah našel avtomobilske ključe, znamke Opel. Kdor jih pogreša jih dobi v času uradnih ur v tajništvu Novic in radia Rogla.

Ponedeljek, 23. november

Poslušalec je pri Kovinarski šoli v Zrečah izgubil denarnico z dokumenti na ime Valentin Boršič. Najditelja prosi, da ga pokliče na 070 292 517.

Petek, 20. november

V Zrečah nasproti kovinarske šole je poslušalka danes (petek) naša denarnico na ime in priimek Valentin Borčič. Lastnik lahko pokliče po teflonu 031 625 631.

Torek, 17. november

Od nedelje v Šentjurju pri Celju pogrešajo nemškega ovčarja. Okrog vratu ima kovinsko ovratnico, sliši na ime Medo. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 051 376 718.

V ponedeljek popoldne je poslušalec na parkirišču pri Kmetijski zadrugi v Slovenskih Konjicah izgubil mobilni telefon Sony ericsson XZ xperia, kovinsko sive barve. Če ga kdo najde prosi, da ga pokličete po telefonu 041 473 274.

Petek, 13. november

V Ugovcu pri Oplotnici pogrešajo psa pekinezerja. Je svetlo rjave barve, ima rjavo ovratnico in sliši na ime Capi. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 02 80 20 146.

Četrtek, 12. november

Na Cigonco pri Slov. Bistrici se je pred kratkim zatekla zelo cartljiva in negovana muca. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 924 928.

 

 

Torek, 10. november

Na Dobravi pri Konjicah se že nekaj dni zadržuje muca sivo-bele barve. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 031 327 298.

Ponedeljek, 2. november

Danes (ponedeljek) med 10 in 11 uro je poslušalka pri bloku 140 na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah našla mlado, prijazno črno muco, staro približno tri mesece. Kdor jo pogrša, lahko pokliče po telefonu 041 696 303.

Četrtek, 22. oktober

V bližini stadiona v Zrečah je poslušalec izgubil moško usnjeno črno denarnico, v njej so bili vsi dokumenti. Če jo najdete, pokličite: 070 135 910

V okolici Sojeka se zateka večji, mlad, črni pes. Je zelo igriv in prijazen. Kdor ga pogreša lahko pokliče po telefonu 031 270 832

 

Sreda, 21. oktober

V Zrečah na Kovaški cesti, od včeraj pogrešajo starejšo muco, z dolgo, svetlo, temno, sivo dlako, čipirano, ki sliši na ime Mika. Kdor jo je opazil naj pokliče na 031 236 171.

V Modriču od torka zjutraj pogrešajo dva psa mešančka, eden je večje rasti, črne barve, sliši na ime Ben, drugi je manjši, rjave barve, sliši na ime Piko. Oba imata okrog vratu ovratnico. Sta prijazna in igriva. Če ju kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 040 267 580.

Petek, 15. oktober

Od četrtka večera na območju Podgorja-Črešnjic-Frankolovega pogrešajo psičko, mešanko, srednje rasti svetlo in temno rjave barve. Sliši na ime Kala. Če jo kdo kjerkoli opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 070 836 664 Mašo Štante.

 

Na križišču v Tepanju je poslušalka danes (petek) ob 12.30-ih našla mobilni telefon znamke iPhone SE, bele barve v prozornem plastičnem etuiju. Kdor ga pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 720 516.

V Žičah se je izgubila mlada muca, črno-rjave barve, brez ovratnice. Sliši na ime Mimika. Če jo kdo opazi, lastnica prosi, da jo pokličete po telefonu 031 694 691.

Na Liptovski cesti, v Industrijski coni, je poslušalec izgubil črno denarnico z vsemi dokumenti. Poštenega najditelja čaka nagrada. Telefon 051 391 218.

Četrtek, 14. oktober

Od torka, 13.10. pogrešajo psičko, po imenu Bella, nazadnje je bila opažena na Križnem Vrhu. Bella je bernski planšar, na sebi ima kovinsko ovratnico in je zelo igriva. Prosijo, če jo kdo opazi v okolici Križnega Vrha, Žabljeka, Razgorja, Laporja in okolice naj pokliče na telefonsko številko: 041 262 915.

Torek, 13. oktober

V soboto je poslušalec v Škalcah v vinogradu našel  ključ na obesku medo. Kdor ga pogreša, ga dobi v tajništvu Novic in Rdi Rogla med delovnim časom.

Petek, 2. oktober

Od včeraj je na območju Svetega Štefana (Lekmarje, Brezje, Grobelce,…) pogrešana 4 leta stara čistokrvna psica pasme Aljaški malamut (podobna pasmi Husky) po imenu Atena. Je pes večje rasti, cca. 40 kg, sivo/ bele barve, čipirana, izredno prijazna. Okoli vratu ima ovratnico na katero je pripet povodec s katerim je pobegnila.

Kakršnokoli informacijo glede Atene prosim javite na 041 456 954/ 041 395 888

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 7. november

dav

 

V Zrečah, Na Zgornji Dobrovi je včeraj (nedelja) pozno zvečer bil najden zlatorjav kuža. Kdor ga pogreša lahko pokliče po telefonu 040 471 989.

 

 

 

Ponedeljek, 30. november

V Zrečah  je bil najden črno beli muc, s črno piko na desni strani gobčka. Kdor ga pogreša lahko pokliče na 070 366 296.

Sreda, 25. november

Poslušalec je pri Central Cafeju v Slovenskih Konjicah našel avtomobilske ključe, znamke Opel. Kdor jih pogreša jih dobi v času uradnih ur v tajništvu Novic in radia Rogla.

Ponedeljek, 23. november

Poslušalec je pri Kovinarski šoli v Zrečah izgubil denarnico z dokumenti na ime Valentin Boršič. Najditelja prosi, da ga pokliče na 070 292 517.

Petek, 20. november

V Zrečah nasproti kovinarske šole je poslušalka danes (petek) naša denarnico na ime in priimek Valentin Borčič. Lastnik lahko pokliče po teflonu 031 625 631.

Torek, 17. november

Od nedelje v Šentjurju pri Celju pogrešajo nemškega ovčarja. Okrog vratu ima kovinsko ovratnico, sliši na ime Medo. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 051 376 718.

V ponedeljek popoldne je poslušalec na parkirišču pri Kmetijski zadrugi v Slovenskih Konjicah izgubil mobilni telefon Sony ericsson XZ xperia, kovinsko sive barve. Če ga kdo najde prosi, da ga pokličete po telefonu 041 473 274.

Petek, 13. november

V Ugovcu pri Oplotnici pogrešajo psa pekinezerja. Je svetlo rjave barve, ima rjavo ovratnico in sliši na ime Capi. Če ga kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 02 80 20 146.

Četrtek, 12. november

Na Cigonco pri Slov. Bistrici se je pred kratkim zatekla zelo cartljiva in negovana muca. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 924 928.

 

 

Torek, 10. november

Na Dobravi pri Konjicah se že nekaj dni zadržuje muca sivo-bele barve. Kdor jo pogreša, lahko pokliče po telefonu 031 327 298.

Ponedeljek, 2. november

Danes (ponedeljek) med 10 in 11 uro je poslušalka pri bloku 140 na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah našla mlado, prijazno črno muco, staro približno tri mesece. Kdor jo pogrša, lahko pokliče po telefonu 041 696 303.

Četrtek, 22. oktober

V bližini stadiona v Zrečah je poslušalec izgubil moško usnjeno črno denarnico, v njej so bili vsi dokumenti. Če jo najdete, pokličite: 070 135 910

V okolici Sojeka se zateka večji, mlad, črni pes. Je zelo igriv in prijazen. Kdor ga pogreša lahko pokliče po telefonu 031 270 832

 

Sreda, 21. oktober

V Zrečah na Kovaški cesti, od včeraj pogrešajo starejšo muco, z dolgo, svetlo, temno, sivo dlako, čipirano, ki sliši na ime Mika. Kdor jo je opazil naj pokliče na 031 236 171.

V Modriču od torka zjutraj pogrešajo dva psa mešančka, eden je večje rasti, črne barve, sliši na ime Ben, drugi je manjši, rjave barve, sliši na ime Piko. Oba imata okrog vratu ovratnico. Sta prijazna in igriva. Če ju kdo opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 040 267 580.

Petek, 15. oktober

Od četrtka večera na območju Podgorja-Črešnjic-Frankolovega pogrešajo psičko, mešanko, srednje rasti svetlo in temno rjave barve. Sliši na ime Kala. Če jo kdo kjerkoli opazi, prosijo, da pokličete po telefonu 070 836 664 Mašo Štante.

 

Na križišču v Tepanju je poslušalka danes (petek) ob 12.30-ih našla mobilni telefon znamke iPhone SE, bele barve v prozornem plastičnem etuiju. Kdor ga pogreša, lahko pokliče po telefonu 041 720 516.

V Žičah se je izgubila mlada muca, črno-rjave barve, brez ovratnice. Sliši na ime Mimika. Če jo kdo opazi, lastnica prosi, da jo pokličete po telefonu 031 694 691.

Na Liptovski cesti, v Industrijski coni, je poslušalec izgubil črno denarnico z vsemi dokumenti. Poštenega najditelja čaka nagrada. Telefon 051 391 218.

Četrtek, 14. oktober

Od torka, 13.10. pogrešajo psičko, po imenu Bella, nazadnje je bila opažena na Križnem Vrhu. Bella je bernski planšar, na sebi ima kovinsko ovratnico in je zelo igriva. Prosijo, če jo kdo opazi v okolici Križnega Vrha, Žabljeka, Razgorja, Laporja in okolice naj pokliče na telefonsko številko: 041 262 915.

Torek, 13. oktober

V soboto je poslušalec v Škalcah v vinogradu našel  ključ na obesku medo. Kdor ga pogreša, ga dobi v tajništvu Novic in Rdi Rogla med delovnim časom.

Petek, 2. oktober

Od včeraj je na območju Svetega Štefana (Lekmarje, Brezje, Grobelce,…) pogrešana 4 leta stara čistokrvna psica pasme Aljaški malamut (podobna pasmi Husky) po imenu Atena. Je pes večje rasti, cca. 40 kg, sivo/ bele barve, čipirana, izredno prijazna. Okoli vratu ima ovratnico na katero je pripet povodec s katerim je pobegnila.

Kakršnokoli informacijo glede Atene prosim javite na 041 456 954/ 041 395 888

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Splošna pravila in pravila nagradnih iger

Kdo in kolikokrat lahko sodeluje?
*V vsaki nagradni igri lahko sodelujete samo enkrat, če ni s posebnimi pravili to drugače določeno. *Če član gospodinjstva dobi nagrado v nagradni igri, lahko v isti ali igri iste vrste (tudi če je drug pokrovitelj), člani gospodinjstva nagrado znova dobijo po preteku dveh mesecev (60) dni. *Na naslov posameznega gospodinjstva lahko pošljemo nagrado iz katerekoli igre največ enkrat na mesec.

* Če ugotovimo, da je prišlo do navzkrižja s temi pravili, nagrade avtomatsko ne izročimo.

* Nagrajenci morajo biti stari najmanj 15 let.

Kako prevzeti nagrade?
Obvestilo o prevzemu nagrade vam bomo poslali po pošti na dom, če bo način prevzema nagrade drugačen, vas bodo o tem obvestili radijski voditelji. Za vse informacije o nagradah lahko pokličete tajništvo Radia Rogla 03 757 45 10 (v delovnem času).

Nagrade:
*… niso zamenljive. *… se ne morejo izplačati v denarju. *… če je prireditev odpovedana, Radio Rogla ni odgovorne za povrnitev vrednosti nagrade ali dolžan dati kakšno drugo nagrado * … za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in praviloma plačati davek (če ni v posebnih pravilih določeno drugače)

Pravila:
* … v igrah na Radiu Rogla ne morejo sodelovati sodelavci radia in njihovi ožji sorodniki. Enako velja za sodelavce časopisov Novice, Celjan, Rogaške novice, Šentjurske novice in Bistriške novice in za sodelavce pri soorganizatorjih nagradnih iger.

*Ko poslušalec pošlje prijavo, sporoča, da se strinja z vsemi objavljenimi pogoji in pravili za sodelovanje v  nagradni igri. Strinja se tudi, da se njegovi osebni podatki hranijo, obdelujejo in uporabljajo za potrebe promocije igre in drugih iger na Radiu Rogla in pri pokrovitelju igre.

* … v času trajanja nagradnih iger so pravila na vpogled uporabnikom na spletni strani www.radiorogla.si.Ta pravila so primarna v odnosu do vseh drugih objav (naj si bo v tiskani ali kakšni drugi obliki).

* ..za vsa vprašanja, ki niso urejena s temi pravili in se lahko pojavijo v zvezi z nagradno igro, smo vedno na voljo na naših elektronskih naslovih. Avtentično tolmačenje teh pravil daje izključno organizator.

Ta pravila začno veljati 1. 1. 2009.

S KLIKOM TUKAJ IZVESTE VSE O POLITIKI VARSTVA OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI V PODJETJU NOVICE, d.o.o..

Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti
Na RADIU ROGLA in pri časopisih NOVICE, CELJAN, ROGAŠKE NOVICE, BISTRIŠKE NOVICE in ŠENTJURSKE NOVICE ter portalih www.novice.si  in www.radiorogla.si se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki in spoštujemo vašo zasebnost. Osebne podatke obdelujemo skrbno v skladu s Splošno uredbo Evropske komisije o varstvu osebnih podatkov 2016/679 (GDPR), ki vam omogoča več nadzora nad uporabo lastnih osebnih podatkov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in tem internim pravilnikom o varstvu osebnih podatkov. Uporabljamo jih izključno za namene, navedene v namenu obdelave.

Upravljavec osebnih podatkov
NOVICE, d.o.o.
Naslov: Škalska 7, 3210 Slov. Konjice, Slovenija
Telefon: +386 3 757 45 10

Vaše pravice
Podjetje NOVICE, d.o.o., vam zagotavlja pravice v skladu s splošno uredbo in ZVOP-om. Ob morebitni kršitvi vaših pravic, za vsa vprašanja. se lahko obrnete na pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov (novice-radiorogla@siol.net) ali z dopisom na naš naslov.
Način uveljavljanja pravic je naveden v nadaljevanju.
S tem, ko se strinjate s to politiko zasebnosti, se strinjate, da se ste seznanjeni tudi s svojimi pravicami in načini uveljavljanja.

Na kakšni podlagi obdelujemo vaše osebne podatke?
Podjetje NOVICE, d.o.o., obdeluje vaše osebne podatke na osnovi zakonodaje, kadar ste nam osebne podatke posredovali sami ali smo jih pridobili za uveljavljanje našega zakonitega interesa ali za izvedbo pogodbe (npr. sodelovanja v nagradni igri ali nakupa naših storitev ).
Zakonodaja nam omogoča, da določene osebne podatke lahko zbiramo za jasno opredeljene namene, določa nam tudi rok hrambe, način ravnanja s temi podatki in izpolnjevanje drugih zahtev v zvezi z varovanjem (videonadzor, zaposleni, plače ipd).

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov ste nam podali s tem, ko ste se na naših spletnih straneh, prek enega izmed obrazcev ali prek elektronske pošte ali z oddajo naročila osebno v naših tajništvih strinjali, da vam z navedenim namenom lahko zagotavljamo storitev. Privolitev je, če se na primer prijavite na prejemanje vsebin, kot so časopis, e-novice ali e-časopis, vabila na dogodke, publikacije in storitve, ali se registrirate za uporabo nekaterih storitev. Privolitev pridobimo tudi pri določenih drugih poslovnih stikih.
Privolitev lahko kadar koli prekličete, tako preprosto, kot ste jo dali. V naši podatkovni bazi bomo dokumentirali podatke o preklicu privolitve (recimo o vaši prijavi in odjavi na e- novice). Možnost preklica je vedno jasno opredeljena ob vsaki privolitvi. Ob morebitnem preklicu vaše privolitve vaših osebnih podatkov ne bomo več uporabljali za obveščanje o naših vsebinah in uporabo storitev (časopisi, e-novice, e-časopis, vabila na dogodke, publikacije in druge storitve) in jih obdelovali.

Pogodba z vami nastane, ko prek spletne strani ali osebno v naših poslovalnicah oddate naročilo za nakup, sodelovanje v nagradni igri, se naročite na naše publikacije …. Vaše navedene osebne podatke obdelamo, da lahko izpolnimo sklenjeno pogodbo ali udejanjimo sodelovanje v nagradni igri.

Komu posredujemo vaše osebne podatke?
Vaših osebnih podatkov, pridobljenih s privolitvijo ali pogodbo, ne delimo s tretjimi osebami in jih ne izvažamo v tretje države. Le v redkih primerih, kadar ste v te privolili sami (o tem vas jasno tudi obvestimo) ali ko lahko zagotovimo, da prejemnik zagotavlja ustrezno raven varstva podatkov (na primer na podlagi odločitve o ustreznosti, ki jo je sprejela Komisija EU-ja za zadevno državo ali s sporazumom s standardnimi pogodbenimi klavzulami EU-ja med Evropsko unijo in prejemnikom) pa to storimo, če je to potrebno (napr. pri nagradnih igrah, kjer pogodbeni partnerji želijo vaše kontakte, da vas lahko obveščajo o svoji dejavnosti).

Pri opravljanju naše dejavnosti vaše osebne podatke včasih lahko obdelujejo tudi naši pogodbeni obdelovalci. Kot upravljalec smo odgovorni za skrbno ravnanje z vašimi osebnimi podatki, zato s pogodbenimi obdelovalci sklenemo pogodbe o varstvu osebnih podatkov ali dopolnila k pogodbam kot to določa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Tako jih še posebej zavežemo k varstvu osebnih podatkov, ki nam jih posredujete ali smo jih prejeli.

Katere osebne podatke o vas zbiramo in obdelujemo, s kakšnim namenom in koliko časa hranimo vaše osebne podatke?

Časopisna naročnina
Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi zakonov z namenom plačila naročnine in izterjatve. V skladu s tem obdelujemo naslednje podatke o zavezancih in neplačnikih:
osebno ime,
naslov stalnega ali začasnega prebivališča (ulica, kraj, hišna številka itd),
davčna številka,
številka transakcijskega računa,
zaposlitev,
znesek neporavnanega prispevka,
znesek poravnanega prispevka,
datum vnosa podatkov,
označba sprejemnika.
Podatki se hranijo deset let po prenehanju statusa zavezanca ali neplačnika oziroma dokler je to potrebno za doseganje namena obdelave.
Za uveljavljanje vaših pravic se lahko obrnete na službo za naročnine: narocnine@novice.si.

Videonadzor
Za zagotavljanje potrebne stopnje varnosti ljudi in premoženja osebne podatke posameznikov, ki se gibljejo na območju podvrženem video nadzoru obdelujemo na podlagi Ustave in Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in sicer video zapis ter datum in čas vstopa in izstopa iz/v prostor/a. Osebni podatki se hranijo največ eno leto po nastanku. V posebnih primerih vaše osebne podatke posredujemo Ministrstvu za notranje zadeve.

Podatki o zaposlenih
Osebne podatke o sodelavcih in sodelavkah obdelujemo v skladu z zakoni in o njih zbiramo in obdelujemo osebne podatke na podlagi Zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV) in drugih zakonov, ki urejajo delo.

Časopisi, E-novice, vabila na dogodke, publikacije, storitve, nagradne igre
V kolikor želite prejemati vsebine podjetja NOVICE, d.o.o., kot so časopisi, e-novice, e-časopis, vabila na dogodke, publikacije in ostale produkte morate izpolniti obrazec, se prijaviti ali se registrirati na naših spletnih straneh ali skleniti osebno pogodbo v naših tajništvih.
Ko izpolnite obrazec, prijavo ali se registrirate in to potrdite, podate privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu z GDPR. Zbiramo samo tiste osebne podatke, ki so nujno potrebni za izpolnitev točno določenega namena, ki so jasno opredeljeni v obrazcu (minimaliziramo zbiranje osebnih podatkov).

Vedno imate pravico do:
* brezplačne seznanitve z vašimi osebnimi podatki pri nas (pravica do vpogleda), pri čemer imamo pravico zahtevati dodatne podatke, da vas lahko zanesljivo identificiramo,
* popravek netočnih podatkov,
* pravico do omejitve obdelave pod določenimi pogoji iz Splošne uredbe,
* pravico do ene brezplačne kopije vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujemo.

Piškotki
Spletne strani podjetja NOVICE, d.o.o. (www.novice.si in www.radiorogla.si) za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev uporabljajo piškotke. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše. Piškotki so lahko uporabljeni tudi za sledenje uporabniku in oglaševalske namene. Informacije o piškotkih so na voljo v okviru posameznih spletnih strani.

Varnost
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Spremembe politike varstva osebnih podatkov in zasebnosti
V primeru, ko bomo bistveno spremenili določila, ki bi vplivala ali vplivajo na obdelavo osebnih podatkov vas bomo o morebitnih vsebinskih spremembah politike obveščali prek elektronske pošte, ki ste nam jo posredovali.

Končne določbe
Ta pravila veljajo tudi za publikacije naše medijske družine, ki izhajajo v podjetjih Gora, d.o.o, ali Mediastar, d. o. o.
Posodobljeno: 26. 7. 2018

[td_block_text_with_title custom_title=”KDAJ”]Mali oglasi, od ponedeljka do petka, ob 13.30.

Osmrtnice, od ponedeljka do sobote, ob 12.30, ob nedeljah ob 9.30.

Elektro, od ponedeljka do petka, ob 8.30 in 16.30.

Radijske voščilnice – vsako nedeljo popoldne.

Izgubiš, najdemo, ob delovnikih 11.30, 18.50, sobota 12.50, nedelja 10.40.[/td_block_text_with_title][td_block_text_with_title custom_title=”NAROČILA”]

Za vsa naročila se dogovarjate v tajništvu Radia Rogla in NOVIC.

Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Telefon: 03 757 45 10
E pošta: novice-radiorogla@siol.net

Naročilo osmrtnic je možno po telefonu 03 757 45 10 tudi zunaj delovnega časa.[/td_block_text_with_title]